Betingelser, vilkår & fortrydelsesret

Handelsbetingelser

På Linda’s Have oplyses varens væsentlige egenskaber.
For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger er du altid velkommen til at kontake os på tel.: 47 77 71 55 (telefon åben alle hverdage 10 – 17, lørdag og helligdage 10-15) eller du kan sende en mail til Linda’s Have via: info@lindas-have.dk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år skal du have samtykke for en forældre/værge.

Generelle oplysninger

v/ Klaus Reither Poulsen – enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. - 37978051
C/O Lindas-Have
Store Havelsevej 223
3310 Ølsted

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillings dagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varen afgår fra Linda’s-Have.dk.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Fragt

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 4-6 dage.

Køber du for mere end Dkr. 2.500, får du din ordre leveret fragtfrit.
Ved køb under Dkr. 2.500, kan du altid se den aktuelle fragt i feltet “kassen”. (Fragtprisen er kr. 99, som udgangspunkt, ellers udregnes prisen i forhold til vægt eller beløb).

Op til 20 kg. Kr. 99:- incl. moms
21-30 kg. kr. 149:- incl. moms
31-50 kg. kr. kr. 199:- incl. moms
over 51 kg. kr. 399:- incl. moms

Bor du på ikke-brofaste dele af Danmark, kan vi dog ikke levere fragtfrit. Ring eller mail til os (47 77 71 55), og vi beregner en god pris til dig.T

Køber du varer der vejer mindre end 30 kg., vil vi som hovedregel sende dem med GLS. Selvom du som kunde har bestilt og betalt for “levering til adressen”, er der ingen garanti for at varen bliver afsat hvis der ikke er en modtager på adressen. Det er op til fragtmanden at vurdere, om pakken bør/kan stilles eller ej, og det kan derfor indebære at du selv skal hente varen hos nærmeste GLS shop. Du får direkte besked fra GLS via SMS..

Køber du varer der vejer mere end 30 kg. pr. enhed, sender vi normalt på en palle med Danske Fragtmænd. Også når fragtmanden kommer skal der være nogen til at tage imod og kvitterer for modtagelsen. Som hovedregel for leveringen, gælder aflæsning ved nærmeste faste vej. Levering forudsætter, at vognmanden kan køre frem til kundens adresse med lastbil og foretage forsvarlig aflæsning. Tilkørselsforholdene og adgangs-vejen til aflæsnings stedet skal være ryddet og have en frihøjde på 4 meter og en fri bredde på 4 meter, så lastbilen kan komme frem. Vognmand stiller pallen med varer, hvor han skønner, at der kan foretages forsvarlig aflæsning.

Hvis du ved bestillingen skriver i ”bemærknings” feltet at fragtmanden må leverer varen må uden kvittering og hvor den evt. må stilles. (feks. I carport eller i indkørsel) er op til fragtmanden at vurdere, om pakken bør/kan stilles eller ej. Pakken vil kun blive stillet hvis du har givet samtykke til det.

Såfremt vognmanden skønner, at der ikke kan foretages forsvarlig tilkørsel eller aflæsning, vil varen blive kørt retur til nærmeste fragtcentral, hvorfra kunden enten selv kan sørge for afhentning af varen eller træffe aftale med Lindas-have.dk om ny levering. Bemærk, at det er kundens ansvar at sikre sig at tilkørsels-og aflæsningsforhold er anvendelige for vognmanden. Forgæves levering medfører, at kunden skal dække omkostningen for den forgæves transport, typisk mellem Kr. 400 og Kr. 500 pr. palle. Aftale om ny levering medfører, at kunden skal dække omkostningen for ny levering, typisk mellem Kr. 400 og Kr. 500.

Hverken Lindas-Have.dk eller fragtmand hæfter for tyveri efter levering af varen, hvis du har givet samtykke til, at varen må stilles.

Al kørsel og aflæsning indenfor kundens matrikel sker for kundens eget ansvar.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan kontakte os på tlf.: 47 77 71 55 eller mail: info@lindas-have.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Hvis du har købt Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Lindas Have.dk
Store Havelsevej 223
3310 Ølsted

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Er du i tvivl om hvordan du skal returnerer dit køb, er vi dig gerne hjælper vi dig gerne med at sende dine varer retur.
Ring til os på 24437155.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fakturaen skal fremvises til Linda’s Have i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Varen sendes til:

Lindas Have.dk
Store Havelsevej 223
3310 Ølsted

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver kun de nødvendige af dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver ikke oplysninger til trediepart.

Personoplysningerne registreres hos Linda’s Have v/ Klaus Reither Poulsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på lindas-have.dk er Klaus Reither Poulsen.

Som registreret hos Linda’s Have v/ Klaus Reither Poulsen, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@Lindas-Have.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte Klaus Reither Poulsen tlf. 24 43 71 55 e-mail: info@Lindas-have.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11-12-2023

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Lindas Have.dk
Store Havelsevej 223
3310 Ølsted

Tlf. 47 77 71 55, E-mail: info@Lindas-Have.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)