Unikke gravsten

Unikke gravsten

Køb af gravsten er en tillidssag

Det er en tillidssag at købe gravsten til sine kære, og stenen skal være et smukt, varigt minde om det menneske, der engang var.

I Lindas Have producerer vi håndlavede gravsten, og vi rådgiver og hjælper dig med at vælge den sten, der bedst symboliserer det menneske, stenen laves til.

Vi står til rådighed gennem hele processen fra rådgivning, under produktionen og til stenen bliver sat op, hvor den skal befinde sig. Og vi kommer også og tilretter 6 måneder efter stenen er sat.

SE MERE I SHOPPEN

Unikke gravsten er noget særligt

I Lindas have har vi mange års erfaring med produktion af unikke gravsten. Uanset om du selv ligger inde med den perfekte sten, eller vi skal finde den til dig, lover vi dig et smukt og unikt resultat.

Vi sliber stenen efter indgående dialog med dig, hvor vi afdækker dine ønsker, så gravstenen i sit udtryk kommer til at afspejle det menneske, der er gået bort.

På den måde bliver gravstenen ikke bare unik i sit udtryk men også personlig og enestående. Men da alle sten, vi laver, er bestillingsopgaver, gennemgås alting i bestillingsfasen, og vi rådgiver dig grundigt.

Ring på 24 43 71 55 eller send en mail til info@lindas-have.dk

SE MERE I SHOPPEN

Hver gravsten fortæller sin historie.

Hvis du har gået en tur på kirkegården, har du sikkert også set på de mange forskellige gravsten og inskriptioner.

Gravsten findes i mange forskellige størrelser og udformninger og hver gravsten fortæller sin egen historie. Vi kan producere lige den gravsten, du er på udkig efter.

SE MERE I SHOPPEN

Unikke gravsten

En gravsten er et uforgængeligt minde

En gravsten er et uforgængeligt minde om det menneske, der er gået bort. Hvis ikke afdøde selv har haft særlige ønsker, er det op til de efterladte at være med til at sætte et personligt præg på stenen.

Alle vores gravsten produceres i hånden, og vi kan fremstille lige den gravsten, du ønsker.

Vi har over årene fremstillet store og små gravsten, i alle former og design og med alle typer inskription og dekoration, ligesom vi arbejder med mange forskellige typer granit. Og vi lover dig godt håndværk og en langtidsholdbar sten.

En unik sten, der ikke ruinerer dig

Når du køber din unikke gravsten hos Lindas Have, slipper du for fordyrene mellemled, alting foregår et og samme sted.

Det betyder, at du i mange tilfælde kan spare helt op mod 30-40% i forhold til, hvis du køber stenen hos en traditionel stenhugger.

Unikke gravsten

Vores priser er rimelige

Skal din kæres – eller din egen – gravsten være unik? Så kan vi hjælpe.

Mange års erfaring med håndlavede gravsten. Spar op til 40% på prisen, ved at fjerne et led. Og ønsker du noget specielt, som du ikke ved, hvad er, kan vi også hjælpe dig.

Vi rådgiver dig grundigt, så du ved, hvad du bestiller.

SE MERE I SHOPPEN

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål, vil du vide mere, eller ønsker du at bestille en gravsten så kontakt os på telefon 24 43 71 55.

Eller endnu bedre; kom ud og besøg os og se vores store udvalg med dine egne øjne.

Du finder vores åbningstider her
Du kan også sende os en mail her

Unikke gravsten