Bronzefigurer

Bronzefigurer

Bronzefigurer og skulpturer af høj kvalitet

I Lindas Have har vi gennem mange år dannet de smukkeste rammer om vores enestående samling af bronzefigurer og bronzeskulpturer af højeste kvalitet. Vores bronzefigurer er håndproducerede og skabt med kærlighed til det gode håndværk.

Derfor kan du, med et besøg hos os, være sikker på at finde lige den bronzefigur, du har lyst til at kaste din kærlighed på.

SE MERE I SHOPPEN

Når haven skal være helt speciel

For en del mennesker er haven meget mere end blot et grønt område.
Haven er et uderum, der skaber skønne rammer om det søde udeliv hele året.
Og findes der nogen skønnere måde at pynte haven på end med unikke bronzefigurer?

SE MERE I SHOPPEN

Bronzefigurer i mange størrelser og modeller

Uanset om du søger en lille frø til at sidde ved kanten af havebassinet, eller dine gæster skal bydes velkommen af elegante traner ved hoveddøren, kan du finde, det du ønsker i vores store udvalg af bronzefigurer.

Vi har mange typer bronzeskulpturer, der alle har det til fælles, at de er skabt i hånden, og de er alle af høj kvalitet.

SE MERE I SHOPPEN

Bronzefigurer

Vi rådgiver dig altid grundigt

Vi lever af glade kunder. Derfor sørger vi for altid at rådgive dig grundigt, når du skal vælge blandt vores mange bronzefigurer.

Vi synes jo, i bund og grund, at alle haver bør have mindst en bronzefigur for at være en rigtig have.

Højt serviceniveau

I Lindas Have gør vi vores yderste for, at du skal vælge rigtigt første gang, og vores serviceniveau er altid højt.

En sjælden gang i mellem oplever vi imidlertid at vores kunder, når bronzeskulpturen lander i dens kommende hjem, ikke lever op til ejerens forventninger. Når det sker, er det naturligvis altid muligt at bytte bronzeskulpturen eller -figuren til mere velegnet. Det er altafgørende for os, at du er tilfreds med dit køb.

Bronzefigurer

Vores priser er rimelige

Vi synes jo, at alle skal have råd til en smuk bronzefigur, og derfor har vi lagt vores priser på et niveau, hvor alle kan deltage.

Så uanset om du leder efter den perfekte jubilæumsgave, eller du bare vil forkæle dig selv, kan du hos os finde det, du søger til en rimelig pris.

SE MERE I SHOPPEN

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

Er du på jagt efter et produkt, du ikke kan se på vores hjemmeside så fortvivl ikke, vi har meget mere på lager, end du ser her. Ring til os på 24 43 71 55, så finder vi det, du søger - eller noget bedre.

Eller endnu bedre; kom ud og besøg os og se vores store udvalg med dine egne øjne.

Du finder vores åbningstider her
Du har også mulighed for at sende os en mail her

Bronzefigurer